nedelja, januar 23, 2022
0 kos

THERMO MEMORY - ležišče

thermo-memory_2114314797
thermo-memory_2114314797thermo-memory-jedrothermo-memory-jedro2thermo-memory-jedro3thermo-memory-prevleka
PPC: 1.003,00 € Vaša cena: 883,00 € na kos
Trdota Jogija
Jedro ležišča s
Snemljiva prevleka
velikost

Ležišče THERMO MEMORY    popust  20%                                            

Pošljite mi ponudbo

Oddelek  za  raziskave  in  razvoj  blagovne  znamke Lineaflex  je  razvil  ležišče  Thermo  Memory,  ki  je namenjeno tistim, ki iščejo vrhunsko udobje v kombinaciji z maksimalno higieno in zračnostjo.
Ležišče  ima  7  različnih  con  nosilnosti  in  je  sestavljeno  iz materialov zadnje generacije. Na eni strani je plošča Visco Thermo, na drugi pa plošča Ergoflex z nanodelci srebra,  ki imajo  antistatično  funkcijo. 

Plošča Ergoflex  je  oblikovana tako, da ležišče obda telo z občutkom blagodejne masaže. V osnovi je oblikovano iz poliuretana, ki je obogaten z eteri-čnimi  olji,  kot  so  sivka,  evkaliptus  in  timijan.  Ti  sproščajo prijeten  vonj  in  učinke. Prevleka  je  iz  materiala  Dryfeel®.  Sistem prezračevanja je uravnavan s tridimenzionalnim pasom po celotnem obsegu ležišča. Nanj je prišitih šest ročajev.

VIŠINA LEŽIŠČA cca 24 cm

Opisi uporabljenih materialov:

Visco Thermo

 

Ležišče Thermo Memory je sestavljeno iz plošče Visco Thermo, inovativne spominske pene, ki uravnava telesno temperaturo in daje prednost idealni mikroklimi. Med počitkom ves čas reagira na maso telesa, kar omogoča, da popolnoma sledi telesu in njegovi obliki.

Sveže in prijetnega vonja

 

Srce ležišča je sestavljeno iz plošč poliuretanskih odprtih celic, obogatenih z eteričnimi olji sivke, evkaliptusa in timijana, kar daje ležišču naslednje lastnosti: antiseptičnost, dezinfekcijskost in antinevralgičnost. Tkanina zadnje generacije Dryfeel je narejena iz visokokakovostnih poliestrskih vlaken, je mehka in puhasta. Nudi odlično absorbcijo vlage in zračnost. Deluje antistatično, antistresno in zavira razvoj pršic.

Termoregulacija

Osnovna izvedba ležišča Thermo Memory ima na zadrgo snemljivo prevleko. Ta prevleka je proizvedena s tkanino zadnje generacije, opremljena s sistemom za termoregulacijsko mikroklimo telesa in lahko zagotovi miren spanec, higieničnost in sprostitev. Glavne prednosti tkanine Thermo Anallergico so:

  • zmanjša pregrevanje telesa in nočno potenje,
  • zagotavlja toplotno združljivost z vašim partnerjem,
  • prilagaja se toploti telesa,
  • je snemljiv in pralen na 60 °C.

Lako pa model dobite tudi v prevleki TENCEL. Elegantna tkanina Tencel® je izredno zračna in termoregulacijska. Pas 3D-Space omogoča konstantno prezračevanje. Prešita je z valovitim vzorcem in se prilega sedmim conam različnih nosilnosti. Prevleka ima štiri ročaje, ki pomagajo pri obračanju ležišča, je popolnoma snemljiva na vseh štirih straneh s priročno stransko zadrgo in pralna na 60 °C. Polnjena je z naravnim lanom, ki daje občutek suhosti in svežine.

DOBITE TUDI DRUGE MERE!  Pošljite mi ponudbo

Izdelava nestandardne mere jogi vzmetnic

Klasične / standardne mere ležišč so:

  • vzmetnice 90x200
  • vzmetnice 160x200
  • vzmetnice 180x200

za navedene mere so cene napisane na koncu opisa vsakega modela.

Ležišča izdelana po naročilu:

Llahko pa vam izdelamo širine 70, 80, 90,100,110, 120, 130, 140, 150, 160, 170,180, 190, 200 in dolžine 180, 190, 200, 210, 215, 220, 225, 230 cm.

Če želite velikost, ki jo ni na seznamu, pišite in vam pošljemo ponudbo.

 

Zadnji ogledi

Rezultati 1 - 3 od 22

Išči

URNIK: 

  PON , TOR, ČET :   9h - 15h 

SREDA :   10h - 16h 

PETEK: 9h - 12h

PREVZEM, IZVEN DELOVNIKA:

PO PREDHODNEM DOGOVORU

   041 497 170

 

NAVODILA ZA POT PARKIRIŠČE

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Follow via Facebook Follow via Twitter Follow via Google+ Follow via RSS