nedelja, januar 23, 2022
0 kos

MEMORY FRESH Ležišče

memory-fresh
memory-freshmemory-fresh-jedro1_1434049372memory-fresh-jedro2memory-fresh-jedro3memory-fresh-prevleka
PPC: 904,00 € Vaša cena: 724,00 € na kos
Trdota Jogija
Število con nosilnosti
Jedro ležišča s/e
Snemljiva prevleka
velikost

Ležišče MEMORY FRESH popust 20%

Pošljite mi ponudbo

To je izdelek, narejen s kombinacijo okolju prijaznih materialov na rastlinski osnovi. Materiali so strojno obdelani, zato imajo odprte celice. Te omogočajo konstantno prezračevanje ležišča. Primerno je za tiste, ki spijo na boku.

Jedro je zasnovano tako, da ima dve strani različnih trdot: na eni strani je spominska pena, ki jo je priporočeno uporabljati v zimskem času, na drugi pa pena Ergoflex, ki ima dodane vložke iz Biogela. Slednja nas osvežuje v toplejših nočeh. V centru jedra je za oporo vrhnjim penam plast poliuretanske pene visoke nosilnosti. Ležišče Memory Fresh  ima prevleko iz elegantne tkanine Tencel®, ki je izredno zračna in termoregulacijska. Pas 3DSpace omogoča konstantno prezračevanje. Prešita je z valovitim vzorcem in se  prilega  sedmim  conam  različnih  nosilnosti.  Prevleka  ima  štiri  ročaje,  ki pomagajo  pri  obračanju  ležišča,  je  popolnoma  snemljiva  na  vseh  štirih straneh s priročno stransko zadrgo in pralna na 60 °C. Polnjena je z naravnim lanom, ki daje občutek suhosti in svežine.

Plast spominske pene


Spominska pena je priporočljiva v zimskem času, saj nas objame s svojo toploto. Zagotavlja izjemno udobje, saj ima to lastnost, da se do milimetra natačno prilagodi telesu. Teža telesa se enakomerno porazdeli po celotni površini, zato skrbi za pravilno lego hrbtenice in vratnih vretenc. Odpravlja vse točke pritiska in tako zagotovi sproščen počitek. Spominska pena skrbi tudi za dobro prekrvavitev in preprečuje mravljinčenje.


Biogel: svežina na najvišji ravni


Pri ležiščih nove generacije se uporablja senzionalni gel iz izredno mehkega gumijastega materiala brez brez klora, fluora in oglja. Inovativna plast je iz ultramehke rastlinske penaste gume. Je ultraobčutljiv in tako izravna pritisk telesa na ležišče. Posledično izboljša prekrvavitev telesa in sprosti pritisk na mišice, mi pa se zbudimo sveži, naspani in polni energije. Druga značilnost je, da vlaga, ki jo povzroča potenje, hitro izhlapi, zato ležišče vedno ostaja sveže in hladno. Zelo priporočljiv v vročih poletnih nočeh, primeren pa je predvsem za ljudi, ki trpijo za prekomernim potenjem. Zaradi nizke toplotne prevodnosti gela traja tudi do dve uri, da se njegova temperature poveča za eno stopinjo, nato pa se stabilizira na konstantni temperaturi nekaj stopinj pod temperaturo telesa.


7 con nosilnosti za idealno podporo


Memory Fresh ima valovito strukturo, ki zagotavlja maksimalno udobje. Kompleksna in specifična oblika omogoča, da se ležišče natančno prilagodi obliki telesa. Visoko napredni materiali so prijazni do okolja in zagotavljajo optimalen počitek. Ležišče ima 7 con različnih nosilnosti in se tako po trdotah prilagaja vsakemu delu telesa posebej. Zaradi svoje ergonomskosti je odlična izbira predvsem za tiste, ki spijo na boku.

VIŠINA LEŽIŠČA cca 24 cm

DOBITE TUDI DRUGE MERE!  Pošljite mi ponudbo

Izdelava nestandardne mere jogi vzmetnic

Klasične / standardne mere ležišč so:

  • vzmetnice 90x200
  • vzmetnice 160x200
  • vzmetnice 180x200

za navedene mere so cene napisane na koncu opisa vsakega modela.

Ležišča izdelana po naročilu:

Lahko vam izdelamo širine 70, 80, 90,100,110, 120, 130, 140, 150, 160, 170,180, 190, 200 in dolžine 180, 190, 200, 210, 215, 220, 225, 230 cm.

Če želite velikost, ki jo ni na seznamu, pišite in vam pošljemo ponudbo.

 

Zadnji ogledi

Rezultati 1 - 3 od 22

Išči

URNIK: 

  PON , TOR, ČET :   9h - 15h 

SREDA :   10h - 16h 

PETEK: 9h - 12h

PREVZEM, IZVEN DELOVNIKA:

PO PREDHODNEM DOGOVORU

   041 497 170

 

NAVODILA ZA POT PARKIRIŠČE

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Follow via Facebook Follow via Twitter Follow via Google+ Follow via RSS